Perspectief in Balans biedt ambulante begeleiding aan iedereen vanaf 16 jaar met psychische en psychiatrische problemen.

Wat zijn psychische en psychiatrische problemen?

Iedereen is wel eens druk, angstig, gespannen of somber. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door problemen in jouw gezin of op het werk. Vaak is het een combinatie van meerdere factoren. Hierdoor slaap je misschien slecht of ben je continue aan het piekeren. Wanneer dit een keer voorkomt is heel normaal. Pas wanneer deze klachten jouw dagelijks leven beïnvloeden wordt het een probleem. Hoe dit jouw leven beïnvloed kan verschillen, maar is vaak enorm. Hierdoor wordt elke dag een uitdaging en is het moeilijk om een normaal leven te leiden, contacten te onderhouden met je familie of vrienden en naar je werk of school te gaan.

De meest voorkomende psychische en psychiatrische problemen zijn: angst en paniek, depressie, burnout, persoonlijkheidsstoornis (o.a. borderline), psychotische stoornis (o.a. hallucinaties en stemmingswisselingen), eetstoornissen (o.a. anorexia), maar ook autisme en ADHD.

Om deze problemen bij jou aan te pakken is het in veel gevallen noodzakelijk om naast ambulante begeleiding, ook in te zetten op behandeling met eventueel gebruik van medicatie.

Onze begeleiding

Wij kunnen jou hierbij helpen. Eerst gaan wij samen met jou kijken wat jouw verbeterpunten zijn en waar je krachten liggen. Vervolgens gaan wij samen stap voor stap op zoek naar de oplossingen vanuit je eigen kracht waar jij wat aan hebt.

Contact

Heb jij hierover nog vragen of vind jij hier niet precies wat je zoekt? Je kunt altijd contact met ons opnemen via 06-18073034 of contact@perspectiefinbalans.nl. Wij denken graag met je mee!

Klik hier voor een overzicht van psychische en psychiatrische problemen.